Ağu

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı 1. sınıf şube belirleme kurası 07.09.2018 Cuma günü saat 10:00 da okulumuz  1-A sınıfında yapılacaktır.

Kura esasları:

1-İkiz çocuklar aynı sınıfta okutulmak isteniyorsa okul idaresine yazılı talepte bulunabilirsiniz.

2-Sınıf öğrenci sayıları eşit/eşite yakın olacak şekilde  eşit sayıda kız ve erkek öğrenci dağıtılmaya çalışılacak, kız öğrenci kurası erkek öğrenci kurasında önce yapılacaktır.

3-Kuraya katılmayan öğrencilerin kuraları komisyon tarafından çekilecektir.

4- Nakil yoluyla okulumuza gelen 1. sınıf öğrencilerine komisyon tarafından şube belirleme esasları göz önünde bulundurularark kura işlemiyle yerleştirme yapılacaktır.

Ekm

OKUMUZ ÖĞRENCİ MECLİS SEÇİMLERİ YAPILDI. 4A SINIFI ÖĞRENCİSİ MUSTAFA EFE SONAK OKUL TEMSİLCİSİ OLARAK SEÇİLMİŞTİR. KENDİSİNİ TEBRİK EDER BAŞARILŞAR DİLERİZ.

Şbt

İstiklal Marşımızı Şiir Olarak Okuma Yarışması okul elemeleri 17 Şubat 2016 Çarşamba günü yapılacak olup; yarışmaya anasınıfı dahil tüm öğrencilerimiz katılabileceklerdir.

Şbt

2016-2017 eğitim-öğretim yılında ortaokul 5. sınıfta okuyacak öğrenciler için seçmeli ders başvuruları başlamıştır. Ekteki örnek dilekçenin doldurularak okul idaresine teslim edilmesi gerekmektedir.

Ekm

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu 27/10/2015 tarihinde saat: 15:00´da okulumuzda yapılacaktır.

Gündem:

1- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın Okunması

2- Okul Müdürü Yılmaz KELEŞ´in Açılış Konuşması

3- Yönetim Kurulu Adına Konuşma

4- Divan Başkanı ve Yazman Seçimi

5- Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun Okunması ve Genel Kurulca İbrası

6- Denetleme Kurulu Faaliyet Raporu ve Genel Kurulca İbrası

7- Yönetim Kuruluna  Asil 5 Yedek Üye Seçimi

8- Denetleme Kuruluna 1 Asil 1 Yedek Üye Seçimi

9- Tahmini Bütcenin Görüşülmesi

10- Dilek ve Temenniler

Ekm

Veli-Öğretmen arasındaki iş birliğini sağlamak ve genel konularda yapılan toplantılar dışında öğretmenlerle görüşülmesi gerektiğinde veli görüşme günlerinde öğretmenlerle yüz yüze görüşülmesi amacıyla hazırlanmıştır.

Ağu

2 Eylül 2015 tarihi saat 10:30´da Okulumuzda 1. Sınıf okuyacak öğrencilerin şubeleri ile şubeleri okutacak öğretmenlerinin belirlenmesi amacıyla kura çekimi yapılacaktır. Bütün 1. sınıf velilerimiz kura çekimi işlemine davetlidir.

Haz

Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin 53. Maddesi gereği okulumuzda İftihar Belgesi alan öğrencilerimizi kutluyoruz.