İSTİKLAL MARŞIMIZI ŞİİR OLARAK OKUMA YARIŞMASI

İstiklal Marşımızı Şiir Olarak Okuma Yarışması okul elemeleri 17 Şubat 2016 Çarşamba günü yapılacak olup; yarışmaya anasınıfı dahil tüm öğrencilerimiz katılabileceklerdir.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün düzenlediği "İstiklal Marşımızı Şiiir Olarak Okuma Yarışması" 17 Şubat 2016 Çarşamba günü okulumuzda oluşturulan Değerlendirme Komisyonumuz tarafından yapılacaktır. Yarışmaya tüm öğrencilerimiz (Anasınıfı dahil) katılabilir. Yarışmaya katılacak öğrenciler görsel efekt (slayt, kareografi) ve fon müziği eşliğinde İstiklal Marşımızı ezberden okuyacaklardır. Okul seçmelerinde ilk üçe giren öğrencilerimiz ödüllendirilecektir. Ayrıca okul birincisi seçilen öğrencilerimiz ilçede yapılacak yarışmaya katılmaya hak kazanacaklardır.

Yayın: 08.02.2016 - Güncelleme: 13.12.2019 11:29 - Görüntülenme: 663