Doğal varlıklarımızdan elde edilen kağıtların sürdürülebilir bir şekilde kullanılabilmesi ve çevrebilincinin geliştirilmesi için atık kağıt ve pilleri okulumuzda topluyoruz.

Kampanyamıza destek vermek için her ayın sonunda atık kağıt ve pillerinizi okulumuza getirin, çocuklarımıza daha güzel bir gelecek bırakalım.

Kampanya kapsamında Ocak ayı içinde 3862 kg atık kağıt ve 500 adet atık pil toplanmıştır. Önümüzdeki aylarda da kampanyamıza destek verin bir ağaç da siz kurtarın.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Ulusal Süt Konseyi işbirliğiyle yürütülen Okul Sütü Programı kapsamında okulumuz öğrencilerine okul sütü dağıtımı yapıldı.

Ana sınıfı dahil olmak üzere ilkokul öğrencilerine süt içme alışkanlığı kazandırmak, bu sayede yeterli ve dengeli beslenmelerine katkıda bulunarak sağlıklı büyüme ve gelişmelerini desteklemek amacıyla pazartesi,salı ve çarşamba günleri olmak üzere haftada 3 gün okul sütü dağıtımı yapılmaktadır. Önümüzdeki günlerde kuru üzüm dağıtımına da başlanacaktır.