"Play in the Pause"(Teneffüste Oyna) - e-TWINNING PROJESI

Okulumuz 3/B sinifi öğrencileri ile birlikte ögretmenimi  Figen Dolaş rehberliğinde Proje kurucusu olarak  Bakanligimizin onemli projelerinden olan IFET ve Geleneksel Çocuk Oyunlari ve Yüzyuze 100 Çocuk Oyunu projelerimizle birlikte bütünlestirilerek "Play in the Pause"(Teneffüste Oyna) projesini e-twining projesi olarak Ulusal Destek Servisi tarafindan onaylanarak kabul edilmiştir. Projenin temelinde ulusal ve uluslararasi oyun cesitlerini  ögrencilerimize tanitip teneffüslerde oynanmasini saglamak  bununla birlikte  ögrencilerin okulda kaliteli ve eglenceli zaman geçirme araligini artirirken ,teknoloji bağimliligini azaltarak Sokakta Oyun Oynama kavramini hem aile hem çocuğa bir davraniş olarak yer etmesininhedeflemektedir. Böylelikle hem kendi külturel oyunlarini hem de farkli ülkelerin oyunlarini tanima eğilimlerinin oluşmasinin sağlanmasi da hedeflerimiz arasindadir.

06-03-2024

Yayın: 06.03.2024 - Güncelleme: 06.03.2024 14:18 - Görüntülenme: 40