"Okulumu Seviyorum Kendimi Geliştiriyorum" eTwinning Projesi

Özel Eğitim Öğretmenimiz Pınar KARADAYI, Özel Eğitim öğrencileri Dean ve Doruk ile yeni bir projeye daha Azerbaycan ortaklı başlamışlardır. Eğlenceli etkinliklerle eğlenerek öğrenmeyi hedeflemektedir.

Öğretmen öğrenci tanışma toplantıları, proje ön anketleri, proje logo ve afişleri, sınıfa girerken selamlaşma etkinlikleri ile projemizin ilk ayını tamamlamış bulunmaktayız.

PROJEMİZİN AMACI:

Özel gereksinimli çocukların okullarına istekli ve severek gelmelerini sağlamak onların akedemik ve sosyal becerilerinin gelişmesinde çok önemlidir. Bunun içinde okuldaki eğitim öğretim çalışmalarını eğlence ve oyunla bütünleştirerek

başarıyı sağlamak. Özel gereksinimli bireylerin beceri ve yeteneklerinin gelişmesi yaratıcılıklarını arttırmak için sanatsal ve atık malzemelerden geri dönüşüm ileri dönüşümlü çalışmalar yapmak.Özel gereksinimli çocukların oyun

içerisinde iletișim becerisini geliştirerek Problem çözme ve sorunlarla başa çıkma becerilerini gelistirmek.Eglenceli grup oyun ve etkinlikleriyle o sevgisini artırmak.

13-03-202413-03-202413-03-202413-03-202413-03-202413-03-2024

Yayın: 13.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 14:01 - Görüntülenme: 80