OKUL - AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

SAYIN VELİLERİMİZ

23 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 14.00 da  okulumuzda yeni Yönetim ve Denetim Kurullarının seçiminin yapılacağı Cumhuriyet İlkokulu Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı yapılacaktır. Toplantıda anne baba olan veliler arasından Yönetim Kurulu için 5 asil-5 yedek üye, Denetleme Kurulu için de 1 asil-1 yedek üye seçimi yapılacaktır. Toplantıya tüm velilerimizin katılımınızı bekler, iyi günler dileriz.

SAYIN VELİLERİMİZ

Yayın: 21.10.2021 - Güncelleme: 21.10.2021 11:35 - Görüntülenme: 236