T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AYDIN / KUŞADASI - Cumhuriyet İlkokulu

Küçük Bilim Adamları e-Twinning Projesi / Little Scientists e-Twinning Project

Okulumuzun  Müdür Yardımcısı Hamdiye Demir rehberliğinde "Küçük Bilim Adamları’’ projesi kapsamında öğrencilerimiz, bilimsel deneyler yaparak bilimsel meraklarını geliştirecek ve yabancı dil becerilerini pratik edecekler.

Projemizde Türkiye, Romanya, İtalya ve Polonya'dan olmak üzere toplam 7 proje ortağı bulunmaktadır. Öğrencilerimiz, bu ortaklarla birlikte çalışarak bilimsel deneyler yapacak ve deneyimlerini paylaşacaklar.

Proje kapsamında gerçekleştirilecek deneyler arasında kabuksuz yumurta deneyi,renkli çiçekler ve volkanik püskürme deneyi bulunmaktadır. Bu deneylerde öğrencilerimiz, bilimsel prensipleri uygulayarak gözlem yapacak ve deneyimlerini belgeleyecekler.

Proje sonunda öğrencilerimiz, bilimsel düşünme becerilerini geliştirecekleri gibi yabancı dil becerilerini de pratik edecekler. Ayrıca, proje sonuçları ve deneyimleri okul topluluğuyla paylaşılacak ve geniş bir kitleye ulaşması sağlanacaktır.

Bu proje, öğrencilerimizin bilimsel meraklarını ve becerilerini geliştirmelerine olanak tanırken aynı zamanda keyifli ve öğretici bir deneyim sunmayı amaçlamaktadır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.03.2024 - Güncelleme: 25.03.2024 13:17 - Görüntülenme: 35
  Beğen | 0  kişi beğendi