eTwinning Projesi - GELECEĞE ENERJİN KALSIN ( KEEP ENERGY FOR THE FUTURE )

Kuşadası' nda uzun zamandır "temiz çevre, temiz enerji" bilincini eğitim vizyonu haline getiren okulumuz, "çocuklarımızın geleceğine yeniden dikkat çekmek için" "GELECEĞE ENERJİN KALSIN" isimli eTwinning projesine katılmıştır.

İtalya, Ürdün, Romanya, Fransa, Litvanya, Yunanistan'dan toplam 16 ortağı olan uluslararası bir projede yer almanın haklı gururunu taşıyoruz.

Amacımız, geleceğe güzel bir miras olan sürdürülebilir enerjinin evimizde, çevremizde ve yaşamımızdaki süreçlerde nasıl hayat bulabileceğinin çözüm yollarını aramak ve göstermek.

Biz çalışmalarımıza başladık sizlerin de takibini ve desteğini kendimize güç olarak görüyoruz.

Projenin okulumuzda yapılacak çalışmaları, okul psikolojik danışmanı Dündar KORKMAZ tarafından yürütülecektir. Proje kapsamında yapılacak etkinlikler ve paylaşımlar hem okul web sitesi ana sayfasında, hem okul instagram hesabında hem de projenin sayfasında paylaşılacaktır.

"

Our school, which has made the "clean environment, clean energy" awareness its educational vision for a long time in Kuşadası, has participated in the eTwinning project "KEEP ENERGY FOR THE FUTURE" "to draw attention to the future of our children".

We are proud to be involved in an international project with a total of 16 partners from Italy, Jordan, Romania, France, Lithuania and Greece.

Our aim is to seek and show solutions to how sustainable energy, which is a beautiful legacy for the future, can come to life in our homes, our environment and the processes in our lives.

We have started our work, and we see your follow-up and support as our strength."

Yayın: 11.12.2022 - Güncelleme: 13.12.2022 12:15 - Görüntülenme: 228