Etiket Sonuçları: 2019

3/B sınıfı öğrencileri Fen bilimleri dersinde deney yaptılar. İşitme duyusunu kullanarak ses kaynağının yaklaşıp uzaklaşması ve ses kaynağının yeri hakkında çıkarımlarda bulundular.Bir öğrencinin gözleri kapatıldı, başka bir öğrenci içerisinde metal para olan kutuyu sallayıp sınıfta gezdirdi. Gözleri kapalı olan çocuk, ses kaynağının uzakta mı yakında mı olduğunu bulmaya çalıştı.

Ara

Yerli Malı Haftası  (12-18 Aralık ) okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Öğrenciler yerli malı etkinlikleri kapsamında Türk Malı etiketli ürünler kullanmanın önemine değindiler. Ayrıca yerli üretim meyve ve sebzelerin, ev yapımı ürünlerin de hem sağlıklı hem de ülke ekonomisine katkı sağlar nitelikte olduğu üzerinde durdular. Yerli Malı ile ilgili şarkılar söylediler, şiirler okudular. Yerli üretim besinleri tükettiler. 12 Aralık Çarşamba 1.sınıflar, 13 Aralık Perşembe 2. sınıflar, 14 Aralık Cuma 3 . sınıflar, 17 Aralik Pazartesi 4.  sınıflar etkinlikler düzenledi.